Moi!

Kiva kun olet tullut kurkistamaan tätä pientä näyteikkunaani. Täältä löytyy tiivistettynä joitakin merkittävämpiä asioita tuntemattomasta artistista nimeltä Timo Mäntynen. Tärkein seurattava media on kuitenkin Facebookin artistisivu, josta löytyy enemmän ajankohtaista tietoa.

Olen musiikkijuuriltani kitaristi, joka bändivuosien jälkeen on siirtynyt soolouralle laulajaksi ja lauluntekijäksi. Olen kunnianhimoinen taiteilija, joka tekee kaikkensa musiikkinsa eteen. Toimin pääsääntöisesti täysin itsenäisesti. Minulle on mielenkiintoista ja haastavaa nähdä mihin yksi ihminen kykenee. Olen siis samanaikaisesti laulaja, säveltäjä, sanoittaja, soittaja, sovittaja, äänittäjä, miksaaja, masteroija ja tarvittaessa vielä levynkansien graafikkokin. Ei tule aika pitkäksi.

Tähän mennessä minulta on julkaistu kolme albumia Elämää ja aivokemiaa, Yhtä juhlaa, sekä uunituore Elämä jatkuu. Tyylilajina kaikissa on melodinen suomenkielinen pop-rock. Sanoitukseni ovat maanläheisiä ja käsittelevät koettuja, kuultuja ja nähtyjä asioita, niin kepeitä kuin kipeitäkin. Toivon luonnollisesti, että lauluni löytäisivät oman yleisönsä ja ihmiset nauttisivat niiden kuuntelusta. Jos pidät jostakin laulustani, niin kerro ihmeessä siitä muillekin. Se ilahduttaisi minua kovasti. :-)

Terveisin,
Timo