Tuoreimmat uutiset facebookista

1-7-2018

Lienee paikallaan muistuttaa, että facebook on se jota kannattaa seurata ensisijaisesti. Esimerkiksi uusista yksittäisistä biiseistä kerrotaan vain siellä. Tämä sivu keskittyy puolestaan isompiin asioihin, kuten virallisiin julkaisuihin.


Hyvää joulua!

24-12-2017

Luova tauko alkaa olla ohi, ja mieli suuntaa uuden musiikin pariin. Katsotaan mitä vuosi 2018 tuo tullessaan. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille!


Uusia biisejä

1-5-2017

Levyn julkaisun jälkeen oli tarkoitus pitää luovaa taukoa. Jostain syystä se ei olekaan toteutunut, vaan uusia biisejä on syntynyt jo peräti neljä kappaletta. Nähtäväksi jää mihin tulevat päätymään.* * * Uusi albumi Yhtä Juhlaa on julkaistu! * * *

15-2-2017

Nyt se on virallisesti totta! Hyvän tuulen levy Yhtä juhlaa on täynnä raikkaita ja tarttuvia pop-rock biisejä. Se on rakkaudella ja huolella synnytetty pitkän ponnistuksen tulos. Tutustu siihen Musiikki sivulla. Levy on tilattavissa Yhteydet sivulta, tai Levykauppa Äx:n sivuilta. CD:tä on rajoitetusti myös Äx:n Kampin myymälässä Helsingissä.


Levy painossa

1-2-2017

Kaikki materiaali on toimitettu painoon ja virallinen julkaisu on parin viikon kuluttua.Uusi albumi Yhtä Juhlaa vuoden 2017 alussa

15-12-2016

Uusi pitkäsoitto on viimein valmistumassa. Julkaisu ajoittuu heti vuoden 2017 alkuun. Tarkka päivämäärä ei ole vielä tiedossa, mutta levy on tällä hetkellä kansia vaille valmis. Vielä hetki odotellaan.Luomurakkautta ladattavissa/kuultavissa netissä

10-4-2016

Single löytyy nyt useista suoratoistopalveluista kuten Spotify ja Deezer.Luomurakkautta single julkaistu!

21-3-2016

Levyt ovat saapuneet painosta ja matkaavat nyt radioasemille. Auringon lämpöä huokuvan kesäisen CD:n voit hankkia itsellesi tai kaverillesi tästä. Se on siis myös mitä mainioin tapa toivottaa toiselle hyvää kesää! Näyte löytyy Musiikki sivulta.


Uusi single keväällä

17-3-2016

Hiljaiselo päättyy tänä keväänä uuteen Luomurakkautta singleen. Makupala työn alla olevalta toiselta pitkäsoitolta on klassinen kesähitti, joka taipuu luontevasti myös nuotiokitaran säestykselle. Levyn materiaalit ovat jo painossa, josta valmiit CD:t suuntaavat suoraan radioasemille. Nyt tarvitaan kaikkien peukkuja siihen, että sinkku lähtisi soimaan!


Tästä käynnistyvät uudet nettisivut

17-3-2016

Koska uutta materiaalia on viimeinkin tulossa, niin on myös aika polkaista pystyyn uudet sivut.